KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 27-10-2023 17:32

KÜÇÜK PRENS KARAKÖPRÜ'DE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Karaköprü Belediyesi çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerine bir yenisi ekleyerek ‘Küçük Prens’ çocuk tiyatro oyununu çocuklarla buluştururken, çocuklar görsel şovlara ve eğlenceye sahne olan gösteride doyasıya eğlendi

KÜÇÜK PRENS KARAKÖPRÜ'DE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Karaköprü Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik programlarını sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikle çocuklar için Antoine de Saint-Exupery’nin efsane karakteri Küçük Prens'in tiyatroya uyarlaması sahnelendi.

Çocukları hayal güçlerine ve düşünce dünyalarına götüren ‘Küçük Prens’ tiyatro oyunu aynı zamanda duygusal ve düşünceli mesajlar da verirken çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Oyun, görsel efektler ve eğlenceli sahnelerle dolu olduğu için çocuklar doyasıya eğlendi. Gösteriyi izleyen çocuklar, karakterlerin sergilediği performansları ilgiyle takip ederken, oyunun mesajlarına da keyifle katıldılar.

Oyunu izleyen çocuklar çok eğlendiklerini ifade ederken, çocuklarını velileri ve öğretmenler de çocuklar için güzel etkinliklere imza atan Karaköprü Belediyesine teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesinin çocuklara yönelik tiyatro gösterileri ve etkinlikleri belirlenen takvime göre devam edecek.

AdminAdmin