FUTBOL
Giriş Tarihi : 17-03-2024 16:43

LİDER VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR 3 PUANI TEK GOLLE ALDI

LİDER VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR 3 PUANI TEK GOLLE ALDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup lideri olan Viranşehir Belediyespor, evinde oynadığı maçta Bahçespor’u 1-0 mağlup ederek, galibiyet serisini 8 maça çıkardı. 
Bahçespor’u zorda olsa yenmeyi başaran ev sahibi ekip, şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bıraktı.
Ligde fırtınalar estiren Viranşehir Belediyespor, ligin 20’inci haftasında kendi sahasında Osmaniye temsilcisi Bahçespor’u konuk etti. 
Eski ilçe stadında oynanan maçı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan ve çok sayıda taraftar izledi.
Maçtan önce soyuna odasına inen Başkan Ekinci, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. 
Takıma çok güvendiğini ve inandığını belirten Ekinci, futbolculardan galibiyet beklediğini söyledi.
Yoğun ilginin olduğu maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, müsabakanın 26’nci Dakikasında Mehmet Aydur’un attığı golle 1-0 öne geçti. 
Golden sonrada etkili oyununu sürdüren Kırmızı Mavili ekip, yakaladığı sayısız gol fırsatlarından yararlanamayınca devreye 1-0 önde girdi.
Maçın 2’nci yarısında da üstün oynayan Viranşehir Belediyespor, farkı artırma çabası sonuç vermeyince karşılaşma 1-0 ev sahibi ekibinin galibiyeti ile sonuçladı.
 ‘LİDERLİĞİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ’
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, zorlu maçta alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ettiğini belirterek, galibiyet serisini 8 maça çıkarmanın ve liderliğe devam etmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
‘36 YILLIK ÖZLEMİ, BU YIL BİTİRMEKTE KARARLIYIZ’
Viranşehir halkının 36 yıllık 3.lig özlemine son vermek istediklerinin altını çizen Başkan Çelik, ligde kalan 6 maçlarını kazanıp, şampiyon olmak istediklerini belirtti.
Şampiyon olmak için son derece inançlı ve kararlı olduklarının altını çizen Başkan Çelik, “Tek hedefimiz, halkımızın, taraftarlarımızın 36 yıllık özlemini bu sezon bitirip, takıma maddi ve manevi her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci’ye şampiyonluk kupasını hediye etmek olacaktır.” Şeklinde konuştu.
‘LİGDE KOLAY MAÇ KALMADI’
Takımın başarılı teknik direktörü Bülent Güllü ise, mücadeleden ve alınan farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, ligde artık hiçbir maçın kolay olmayacağını, kalan maçların ise final niteliğine olacağını söyledi.
Bugün de o maçlardan birini oynadıklarını ifade eden Güllü, “Zaman zaman zorlanmamıza rağmen futbolcularımız güzel bir mücadele örneği sergileyerek bu önemli maçta galibiyetle ayrılmayı başardı. Çok mutluyuz. İnşallah kalan maçlarımızı da galibiyetlerle kapatıp, sezon sonunda şampiyon olarak, Viranşehir’in 3. Lig hasretini sonlandıracağız” dedi.
Şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız atlatan Viranşehir Belediyespor, puanını 55 puana çıkararak yoluna emin adımlarla devam etti. 
Ligin bitimine 6 hafta kala en yakın takipçisi Siverek Belediyespor ile arasındaki 7 puanlık farkı koruyan Lider Viranşehir Belediyespor önümüzdeki hafta Gaziantep temsilcisi Aktoprak Belediyespor’un misafiri olacak.

AdminAdmin