SİYASET
Giriş Tarihi : 16-12-2022 00:54

MEHMET ALAK ERDOĞAN’A DESTEK OLMAK İÇİN ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

MEHMET ALAK ERDOĞAN’A DESTEK OLMAK İÇİN ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

Genel seçimlere sayılı aylar kala Bin-i Zed Aşireti Kanat Önderlerinden Mehmet Alak Milletvekili adayı olacağını açıkladı.
Genel seçimlerin yaklaşması ile birlite Milletvekili olacak adaylarda adaylıklarını açıklamaya başladı.  Bin-i Zed Aşireti Kanat Önderlerinden Mehmet Alak  Ak Parti’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermek onun yanında olmak için Milletvekili aday adayı olacağını belirtti.
Bu ekonomik krizde bir çok kişinin sırtını Ak Partiye döndüğünü belirten Bin-i Zed Aşireti Kanat Önderlerinden Mehmet Alak, 20 yıldır fakir fukaranın yanında olan başta liderimiz  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve onun dava arkadaşlarının yanında olmak adına ben de bu kutlu davada davanıza ortak olmaya geldim diyerek Ak Parti’den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

MEHMET ALAK KİMDİR ?
1979 Şanlıurfa doğdu. İlkokul öğrenimini Şehir Abdi İlkokulu’nda lise öğrenimini’de Gazi lisesin’de tamamladı. Tarım işçisi Muradiye Mahallesi 2004 2019 yılları arası üç dönem mahalle muhtarlığı görevinde bulundu. 2014 yılı Eyyubi’ye belediyesi AK PARTİ aday adayı oldu. Huzura doğru Aileler birliği Dernek başkanı ve barış elçiliği yaptı. Arapça ve kürtçe dilini çok iyi bilen Alak, aynı zamanda Şanlıurfa Bini-Zeyd Aşireti kanaat önderlerindendir.

AdminAdmin