SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 12:54

Mehmet Ekinci İle Eyyübiye Refaha Kavuşacak

Mehmet Ekinci İle Eyyübiye Refaha Kavuşacak

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'ye Eyyübiye'deki birçok aşiret ve aileden katılım ve destek geldi. 
Her gün vatandaşları misafir eden Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Seçim İrtibat Bürolarında coşku ve değişim heyecanı var. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Aktaş’ın katılımlarıyla hafta sonu düzenlenen törende, aşiret liderleri ve kanaat önderleri Mehmet Ekinci'ye desteklerini açıkladılar.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Aktaş ve Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Bin-i Zeyd aşireti mensupları, Bin-i Esed aşireti mensupları, Bin-i Yusuf aşireti mensupları, Atman aşireti mensupları, Kosanlar, İchem ailesi mensupları, Deveci ailesi mensupları ve birçok değişim isteyen vatandaşa rozet takdimi gerçekleştirdiler. 
Törende konuşan aşiret liderleri, Mehmet Ekinci'nin dürüst ve ilkeli bir siyasetçi olduğunu, Eyyübiye'ye hizmet edeceğine inandıklarını söylediler. Ekinci de aşiret liderlerine ve kanaat önderlerine teşekkür ederek, "Eyyübiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağım. Aşiretlerimizin ve tüm hemşehrilerimin desteğiyle Eyyübiye'yi daha güzel bir ilçe yapmak için var gücümle çalışacağım." dedi.

AdminAdmin