SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2024 12:19

Mehmet Ekinci, İlim Eğitimi Alan Talebelerle İftar Açtı

Mehmet Ekinci, İlim Eğitimi Alan Talebelerle İftar Açtı

Yeniden Refah Partisi'nin Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Ramazan ayının bereketini ve feyizini paylaşmak için vatandaşlarla bir araya geldi. Dün akşam Sürmeli Göz ( Mukahhel ) Derneği’nde düzenlenen iftar programına katılan Ekinci, talebelerle iftar açtı.
Her gün Eyyübiye’nin farklı bir yerinde vatandaşlarla iftar yapan Yeniden Refah Partisi'nin Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci,  dünde Sürmeli Göz ( Mukahhel ) Derneği’nde düzenlenen iftar programına katıldı. 
Sürmeli Göz ( Mukahhel ) Derneği’nde Mustafa Düger ve talebeleriyle iftarda buluşan Mehmet Ekinci, programa katılan talebe ve vatandaşlarla iftar öncesi hasbıhal etti.
Programda konuşan Mehmet Ekinci Eyyübiye'ye hizmet etmenin ve hemşehrilerinin refahını artırmanın kendileri için bir şeref olduğunu söyledi. Eyyübiye'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini anlatan Ekinci, seçildiği takdirde projelerini hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağını belirtti.
İlim eğitimi alan talebelerin yoğun ilgi gösterdiği programda, Mehmet Ekinci sohbet ederek sorunlarını dinledi. Dernek talebeleri, Mehmet Ekinci'nin samimi ve sıcak tavrından memnuniyetlerini dile getirdiler.
Programın sonunda Ekinci, Eyyübiye'ye hizmet etme şansı vermesi halinde, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışacağını ve Eyyübiye'yi daha güzel bir ilçe yapmak için var gücüyle çalışacağını tekrarladı.

AdminAdmin