YEREL
Giriş Tarihi : 11-05-2023 09:54   Güncelleme : 11-05-2023 13:38

MEHMET ERDEM: SURUÇ YOLU BİRİNCİ PROJENİZ OLMAK ZORUNDA

MEHMET ERDEM: SURUÇ YOLU BİRİNCİ PROJENİZ OLMAK ZORUNDA

Sosyal Medya Uzmanı ve Eğitimci Mehmet Erdem Suruç yolu ile ilgili “Bitmeyen derdimiz, bitmeyen sorunumuz. Nice Bakanlar, Valiler, Vekiller, Belediye başkanları bu memlekete geldi gitti ama Suruç yolu neden yapılamadı.” dedi.
Şanlıurfa’da Sokak Röportajlarıyla ülke genelinde gündem olan videolarıyla dikkatleri üzerine çeken YouTube ERDEM TV kanalı “Memleket İçin” sloganıyla yayınlarını yapmaya devam ediyor.
Sosyal Medya Uzmanı ve Eğitimci Mehmet Erdem Youtube ERDEM TV kanalında yeni bir video yayınlayarak SURUÇ yoluna dikkat çekti. Şanlıurfa,  Suruç yolunda yıllardır yaşanan ölümlü kazaların biran önce son bulması ve bu yolun acilen siyasi yöneticilerin birinci planı olmasını vurgulayan Mehmet Erdem yayınladığı videoda “Bitmeyen derdimiz, bitmeyen sorunumuz Suruç yolu. Nice Bakanlar, Valiler, Vekiller, Belediye başkanları geldi gitti ama Suruç yolu yapılamadı. İnsansız hava aracı, milli otomobilimizi üreten bir devletiz, milletiz ama galen yıllardır “Ölüm Yolu” olan Şanlıurfa Suruç yoluna çözüm bulanamadı. Başta Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’ın birinci projesi mutlaka bu olmalı. Hızlı tren memlekete er veya geç gelir ama şu anda acilen bu yolun yapılmasıdır.” açıklamasında bulundu. 

 

AdminAdmin