SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 12:11   Güncelleme : 01-03-2024 12:38

Mehmet Kasım Gülpınar Gençler İle Buluştu

Mehmet Kasım Gülpınar Gençler İle Buluştu

Mehmet Kasim Gulpinar dün akşam Şanlıurfa’da “gençlik buluşması” kapsamında Nobel kafe’de gençler ile buluştu. Moderatörlüpünü Ömer Yılan’ın yaptığı Gençlik Buluşması’na Yoğun katılımın olması gözlerden kaçmadı.  Salona sığmayan gençler iç mekanlar dışında teras bölümü ve dış alandan Mehmet Kasım Gülpınar’ın konuşmasını pür dikkat dinledi. 
Salonların dolup taştığı gençlik buluşmasında gençler Gülpınar’a turizmden gençlik merkezlerine, istihdamdan enerjiye, eğitimden sosyal yaşama dair birçok soru sordu. Soruları tek tek detaylı yanıtlayan Gülpınar gençlerden büyük teveccüh aldı.
Gençler ile ilgili önemli projelerinin olduğunu açıklayan Gülpınar, gençlerin öneri ve projelerine önem verdiğini ve gençlik için yapılacak projeleri anketler üzerinden değerlendireceğini açıkladı. Bunun yanı sıra bir çok gencin elinde proje dosyaları olması ve Gülpınar’a takdim etmesi gençlerin hazırlıklı geldiğini gösterdi.  Salonda dikkat çeken bir başka husus ise kadın katılımcıların programa gösterdiği ilgi oldu.

AdminAdmin