SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2024 09:01

MEHMET KASIM GÜLPINAR; KAZANIRSAM AKPARTİ’YE GEÇMEYECEĞİM

MEHMET KASIM GÜLPINAR; KAZANIRSAM AKPARTİ’YE GEÇMEYECEĞİM

Mehmet Akif Ersoy’un Haber Türk ekranlarındaki ana haber bültenine katılan Mehmet Kasım Gülpınar; Akparti’nin aday belirleme sürecinde hata yaptığını ve Cumhurbaşkanı’nın yanıltıldığını söyledi. Cumhurbaşkanımız belirleyici heyetine vebale girmeden, gerçeklere ve bilimsel metotlara göre aday belirleme sürecine gireceğini söyledi fakat cumhurbaşkanımızı yanılttılar. Bu noktada aday belirlemede yapay zeka değil başka zekaların devreye girdiğini ifade etti. Gülpınar mevcut yönetimde bir rahatsızlık mevcut. Bu rahatsızlık göz ardı edildi. Anketlere bakmadan, halkın istekleri göz ardı edilerek aday belirleme sürecine girildi. 

Programın ilerleyen bölümlerinde siyaseti halk için yaptığını belirten Gülpınar; halkın talebinin yerine getirilebilmesi için gerekirse özel hayat ve makamların bir tarafa bırakabileceğini ifade etti.

Bunun yanı sıra Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı olduğunda Akparti’ye geçmeyeceğini ifade eden Gülpınar, Şanlıurfa’da diğer partilerin oylarını bölmeyeceğini halkın ve çeşitli kesimlerin eğilim ve yöneliminin kendisinden taraf olduğunu söyledi. 

Programın ilerleyen bölümlerinde halkın kendisine teveccüh göstererek belediye başkanlığına layık gördüğünü ifade eden Gülpınar; halk bana gel şu bankamatik memurlarını, yolsuzluğu bitir diye söylemde bulunduğunu ifade etti.
Programın sonlarına doğru gençlik ile ilgili projelerinin olduğunu, sahada sabahtan akşama kadar hiç durmadan çalıştığını ifade eden Gülpınar; sadece beş yıl belediye başkanı olacağını ve bir dahaki dönemde belediye başkanlığına aday olmayacağını ifade etti.

Programda dikkat çeken bir başka husus ise Mehmet Akif Ersoy’un Mehmet Kasım Gülpınar’ın dobralığına kelimeleri ve mimikleri ile hayran kalması oldu.

AdminAdmin