SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2024 16:01

MEHMET KASIM GÜLPINAR ULUSAL KANALLARA ÇIKARMA YAPTI

MEHMET KASIM GÜLPINAR ULUSAL KANALLARA ÇIKARMA YAPTI

Dün akşam Türkiye’nin önemli ulusal kanallarının gündeminde Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar vardı.

Mehmet Akif Ersoy’un Haber Türk ekranlarındaki ana haber bülteni ve Halk Tv’de Şirin Payzın, Seyhan Avşar ve Barış Terkoğlu’nun moderatörlüğünde yapılan Sözüm Var programına katılan Mehmet Kasım Gülpınar önemli açıklamalarda bulundu. 
Akparti ile kopuş süreci ve aday belirleme süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Kasım Gülpınar bir daha Akparti’ye geçmeyeceğini, belediye başkanı olduğunda bankamatik memurlarına son vereceğini ifade etti. Programların genel bütününde Şanlıurfa’da yaşayan halkın yolsuzluk olduğunu düşündüğünü söyleyen Gülpınar, en büyük projesinin “Yolsuzluğu Bitirmek” olduğunu söyledi. 
Bunun yanı sıra Sözcü Tv’de Aklın Yolu isimli programda İsmail Saymaz, Mehmet Kasım Gülpınar ile ilgili Yeniden Refah Partisi "Urfa'yı da alabilir. Yani orada Mehmet Kasım Gülpınar Bey'den kaynaklı bir sürpriz olabilir. Bu gibi yerlerde sürpriz hamleler bekleyebiliriz" sözlerini kullandı.

AdminAdmin