SİYASET
Giriş Tarihi : 03-03-2024 17:43

MEHMET KASIM GÜLPINAR’I SİVEREKTE BİNLERCE KİŞİ KARŞILADI

MEHMET KASIM GÜLPINAR’I SİVEREKTE BİNLERCE KİŞİ KARŞILADI

Bugün sabahın ilk ışıklarıyla Siverek ilçesine giden Yeniden refah partisi Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar’ı Siverek’te binlerce kişi karşıladı. Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’un merkez seçim irtibat bürosu açılışına katılan Gülpınar’ı Siverek bağrına bastı. Büro açılışının devasa bir mitinge dönüştüğü alanda binlerce kişi Gülpınar ve İzol’un halka seslenişini pür dikkat dinledi. 
Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’un Seçim İrtibat Büro Açılışında Siverek’in ayağına gelen fırsatı kaçırmayacağını ifade eden Gülpınar, Siverek insanın zeki, ferasetli ve basiretli olduğunu 31 Mart günü sandığa gittiğinde bu feraset, basiret ve zekâsını göstereceğini söyledi. Gülpınar Binlerce kişinin katıldığı Seçim İrtibat Büro Açılışından sonra kültür merkezinde Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’un Proje Tanıtım toplantısına katıldı.
Yoğun katılımın olduğu Proje Tanıtım toplantısında Hasan İzol’un Projelerini dinleyen Gülpınar; projelerin sürdürülebilirlik açısından Siverek’e yakışır projeler olduğunu ve Siverek’in gelişimi ve dönüşümüne fayda sağlayacağını ifade etti.

AdminAdmin