SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 12:35

Mehmet Kasım Gülpınar’ın Seçim Karargahı Mahallelere Çıkarma Yaptı

Mehmet Kasım Gülpınar’ın Seçim Karargahı Mahallelere Çıkarma Yaptı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar için her gün kadın çalışma birimi ve gençlik kolları Şanlıurfa merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerde mahalle mahalle gezerek seçim çalışmaları yapıyorlar.

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat üyeleri her gün farklı farklı mahallelerde gezerek seçmenlerle bir araya geliyor. Çatkapı ziyaretleri gerçekleştiren parti üyeleri, seçmenlere parti programı ve Mehmet Kasım Gürpınar'ın projeleri hakkında bilgiler veriyorlar. 

Mehmet Kasım Gülpınar’ın SKM Kadın Çalışma Birimi Başkanı Gülistan Satış;
" Her gün farklı bir mahallede hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyor, partimizin programını ve Mehmet Kasım Gürpınar'ın projelerini anlatıyoruz. Şanlıurfa'yı yeniden refaha kavuşturmak için tüm hemşehrilerimizi 31 Mart'ta sandığa davet ediyoruz."

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç:
"Gençler olarak şehrimizin geleceği için Yeniden Refah Partisi'ne destek veriyoruz. Mehmet Kasım Gürpınar'ın projeleri gençler için büyük bir umut ışığı. Kapı kapı dolaşarak hemşehrilerimizle bu umut ışığını paylaşıyoruz. 31 Mart'ta Şanlıurfa'da yeni bir sayfa açmak için hep birlikte sandığa gideceğiz."

Yeniden Refah Partisi'nin seçim çalışmaları Şanlıurfa'nın tüm mahallelerinde devam edecek.

AdminAdmin