YEREL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 14:33

OYUN VE OYUNCAK MÜZESİ'NDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENİYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa'da bir ilk olarak açılan Oyun ve Oyuncak Müzesi’ni ziyaret eden çocuklar müzedeki oyuncaklar ve bahçedeki çizgi film kahramanı maketleriyle doyasıya eğleniyor

OYUN VE OYUNCAK MÜZESİ'NDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENİYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin çocuklara hizmeti olarak Şanlıurfa'ya kazandırılan Oyun ve Oyuncak Müzesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Toplu okul gezileri ve bireysel olarak müzeyi ziyaret eden çocuklar müzede geçmişten günümüze gelen ve birbirinden ilginç yapıdaki oyuncaklarla tanışıyor. Müzedeki oyuncaklar bahçesindeki çizgi film kahramanlarının maketleri ile keyifli vakit geçiren çocuklar müze gezisinden memnun kalıyor.

Çocukların hayal dünyalarına renk katan ve büyüklerde de nostaljik anıları canlandıran Oyun ve Oyuncak Müzesi, ziyaretçilerini eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Hafta içi toplu okul gezileri ve hafta sonu ailelerin yoğun ilgi gösterdiği müze, tarihi ve modern oyuncakların buluştuğu bir atmosfer sunuyor.

Müzede, ahşap oyuncaklardan robotlara, bebeklerden trenlere kadar geniş bir yelpazede sergilenen oyuncaklar, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Ebeveynler, çocukluklarında oynadıkları oyuncakları hatırlarken, çocuklar ise merakla yeni ve farklı oyuncakları keşfediyor.

Çocukların ebeveynleri ve öğretmenleri ilçeye kazandırılan müzenin güzel bir hizmet olduğunu, çocukların burada hem eğlendiğini hem de yeni şeyler öğrendiğini ifade ederek bu hizmeti için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Şenevler Mahallesinde Kültür Parkı içerisinde bulunan Oyun ve Oyuncak Müzesi, pazartesi günleri haricinde her gün 09.30-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet veriyor.

AdminAdmin