SİYASET
Giriş Tarihi : 20-04-2023 16:59   Güncelleme : 20-04-2023 17:25

ÖZYAVUZ, HARRAN VE AKÇAKALE’DE HAYAL SATANLARA SERT ÇIKTI

ÖZYAVUZ, HARRAN VE AKÇAKALE’DE HAYAL SATANLARA SERT ÇIKTI

Milliyeçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz Bölge’de 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde MHP Şanlıurfa 1. Sıra adayı İbrahim Özyavuz Saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdüyor.

Akçakale Ve Harran’da kirli siyaset yapanlara sosyal medya hesabı üzerinden göndermede bulunan Özyavuz; “Akçakale ve Harran arasına sıkışıp hayal satanlar sandıklar açıldığında sadece kendi kendilerini değil, mensubu oldukları, halka hayal satanlara sert göndermede bulundu.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde MHP Şanlıurfa 1. Sıra adayı İbrahim Özyavuz Saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdüyor. Akçakale Ve Harran’da kirli siyaset yapanlara sosyal medya hesabı üzerinden göndermede bulunan  Özyavuz; “Akçakale ve Harran arasına sıkışıp hayal satanlar sandıklar açıldığında sadece kendi kendilerini değil, mensubu oldukları partiyi de zillete teslim edecekler” dedi.

İşte Özyavuz’un Sosyal medya hesabından paylaştığı o açıklama!

Özyavuz; “14 Mayısta yapılacak olan Seçimlerde şahsi ego’larını tatmin etmek için Akçakale ve Harran arasına sıkışıp hayal satanlar sandıklar açıldığında sadece kendi kendilerini değil, mensubu oldukları partiyi de zillete teslim ettiklerini anlayacaklar.Ama iş işten geçmiş olacak…” dedi.

Göbeklitepe Ajans 

AdminAdmin