SAĞLIK
Giriş Tarihi : 17-08-2023 17:46

Sağlık Müdürü Solmaz Balıklıgöl Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Balıklıgöl Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, Hastane Başhekimi Dr. M.Yaşar Şimşek’ten Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Sağlık Müdürü Solmaz Balıklıgöl Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz “Vatandaşlarımızın Hastanelerimizde sunulan Sağlık hizmetinden tam kapasite ile faydalanabilmeleri için çalışmalarımız ve yerinde değerlendirmelerimiz sürekli devam ediyor.

Hastane idarecilerimiz ile Balıklıgöl Devlet Hastanesinde deprem sonrasında dilatasyon birleşmelerinde oluşan hafif hasarlar, Eczane Depolarının genişletilmesi, çatıların bakım onarımı ve yataklı servislerin revizyonu konularında yerinde değerlendirmeler yaptık. Kısa süre içerisinde çalışmalarımız başlayacaktır. Poliklinik hizmetlerini yerinde değerlendirip görevde olan hekimlerden cihaz malzeme konusunda eksiklikleri olup olmadığını sorduk.Acil servis hizmetlerini değerlendirerek triaj işlemleri ve konsültasyon süreleri, ayaktan ve MHRS muayene süreleri, MHRS sadakat oranları, radyoloji randevu ve raporlama gün süreleri hakkında hastane yönetiminden bilgi aldık” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz hastane yönetimi ile birlikte Balıklıgöl Devlet Hastanesi yataklı birimler, Poliklinikler, Acil servis, yoğun Bakımlar ve idari birimleri ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sağlık personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Müdür Solmaz, Hizmet Başkanları ve Hastane idarecileri ile yaptığı değerlendirme toplantısında “Tüm branşlardaki hekimlere Acil yaklaşım eğitimi” verilmesi konusunda çalışmalar yapıldığını söyleyerek, Bu sayede periferde ki Hekim ile İl merkezinde ki hekimler arasında bir bağ oluşturularak hasta nakli sırasında kolaylık sağlanması ve gereksiz hasta sevklerinin önüne geçilmesi, hedeflenmektedir.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak Çalışmalarımız kalitemizi yükselterek halkın sağlık hizmetinden maksimum seviyede faydalanmalarını sağlamaktır” dedi.

AdminAdmin