YEREL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 15:10

ŞANLI GENÇLİK TARAFTARLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ tam destek verdi. Genç taraftarla buluşan Başkan Beyazgül, gençlerin sportif aktivitelere katılmalarını sağlamak amacıyla kentte spor merkezleri, gençlik merkezleri ve Futbol dünyasını gençlerin hizmetine sunduklarını söyledi.

ŞANLI GENÇLİK TARAFTARLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

Cumhur İttifakı Adayı gönüllerin Başkanı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Başkan Beyazgül, Kentin simgesi Şanlıurfasor’un Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Dün gece Şanlı Gençlik Taraftar Derneği Başkanı İsmail Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi taraftarlarla buluştu. Genç taraftarlar buluşmasında Başkan Beyazgül, kentte sportif aktivitelere yönelik yapılan çalışmaları aktardı.
Her zaman spora ve sporcuya destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençlerin sportif aktivitelere katılmalarını sağlamak amacıyla kentte gençlere yönelik, spor merkezleri, semt sahaları, gençlik merkezleri, futbol dünyası ile kapalı ve açık yüzme havuzları yaptıklarını ifade etti. Başkan Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında AK Davaya ve kendisine destek veren Genç taraftarlara teşekkür etti.

AdminAdmin