YEREL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 13:30

ŞANLIURFA, BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

ŞANLIURFA, BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti’nin Büyük Şanlıurfa Mitingi öncesi, miting alanında yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.
Türkiye Yüzyılında Gerçek Belediyecilik anlayışı ile 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere AK Kadrolar olarak sahada seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, büyük buluşma öncesi miting alanında incelemelerde bulundu. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ile AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı büyük Şanlıurfa Mitingi öncesinde hazırlıkları kontrol etti.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Mart Cumartesi günü saat 13.00’da Nevali Otel arkası 18 Mart Caddesinde halka hitap edecek. Büyük buluşma öncesi alanda incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, vatandaşlarla sohbet etti. miting alanındaki çalışmalar gün içerisinde tamamlanarak mitinge hazır hale getirilecek.
Şanlıurfalılar, her zaman olduğu gibi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basacak. 

 

AdminAdmin