FUTBOL
Giriş Tarihi : 12-03-2024 20:30

ŞANLIURFA SÜPER KUPA'YA HAZIRLANIYOR

ŞANLIURFA SÜPER KUPA'YA HAZIRLANIYOR

Vali Hasan Şıldak Başkanlığında Süper Kupa Final Maçı hazırlıkları kapsamında İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

7 Nisan tarihinde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa Finali için Şanlıurfa'da hazırlıklar devam ediyor. Final maçı öncesi alınacak tedbirler ile kurumlar arası görevlendirmelerin tekrar gözden geçirildiği Şanlıurfa'da Vali Hasan Şıldak, şehre gelecek her iki takım taraftarının da gerek güvenliği gerekse güzel bir futbol şöleni yaşamaları için çalışmaların sürdüğünü söyledi. 

Konu ile ilgili Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısında tüm detaylar gözden geçirilirken, paydaş kurum ve kuruluşlar da toplantıda görev alanları ile ilgili bilgiler verdi. 
Vali Hasan Şıldak'ın başkanlık yaptığı toplantıya İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, ilgili kurum müdürleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilcileri ile Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının yetkilileri katıldı.

AdminAdmin