YEREL
Giriş Tarihi : 20-10-2023 17:46

Şanlıurfa`da Gazze’ye Destek Yürüyüşü

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teşkilat mensupları Gazze’ye destek için Şanlıurfa’da düzenlenen Büyük Filistin Yürüyüşü ’ne katıldı

Şanlıurfa`da Gazze’ye Destek Yürüyüşü

İsrail’in Gazze’ye yönelik iki haftadır süren saldırıları bugün Şanlıurfa’da on binlerce insanın katılımıyla protesto edildi. İsrail'in saldırılarına tepki gösteren katılımcılar, çeşitli sloganlar atarak Filistin’e destek oldu. Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde Eyyüp Peygamber Makamında Cuma Namazı sonrası Şehit olan Filistinliler için Gıyabi Namazı kılınırken akabinde sloganlar eşliğinde binlerce vatandaşın katılımıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu yapmış olduğu açıklamada, “Bugün Sivil Toplum Kuruluşlarımızın öncülüğünde Gazze’ye destek amacıyla Büyük Filistin Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. İsrail yıllardır olduğu gibi bugünde insanlık suçu işleyerek Gazze’de sivil insanlara bomba yağdırıyor. Kadın, erkek, yaşlı, çocuk ayırımı yapmayan İsrail savaş suçu işleyerek dokunulmaz alanları mabetleri, hastaneleri bombalamaktan çekinmiyor. İsrail yıllardır olduğu gibi bugünden tüm insanlığın gözleri önünde savaş suçu işlemekten çekinmiyor. Buradan tekrar ifade etmek istiyorum zulm ile abad olan hiçbir devlet yoktur. İsrail bu yaptıklarının hesabını mutlaka verecektir. Filistin halkına desteklerimizi sürdüreceğiz. Gazze’de yaralanan Müslüman kardeşlerimize Allah’tan şifa Şehit olan olanlara Allah’tan rahmet diliyorum ”dedi.

AdminAdmin