SPOR
Giriş Tarihi : 30-07-2023 18:03

Şanlıurfaspor Hazırlık Maçında Giresunsporu Mağlup Etti

Şanlıurfaspor Hazırlık Maçında Giresunsporu Mağlup Etti

Bolu 2. Etap Kamp döneminin sonuna yaklaşan Şanlıurfaspor'umuz ilk hazırlık maçında Giresunspor karşısında 2-1'lik skorla galip gelen taraf oldu. 

2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Ligi'nde mücadele edecek takımımız, Bolu'da kamp sürecine kaldığı yerden devam ediyor. Günde çift antrenmanla sezona hazırlanan Şanlıurfaspor'umuz, bugün 2. etap sürecinin ilk hazırlık maçına çıktı. Giresunspor ile Bolu Termal Otel Antrenman Sahasında karşılaşan ekibimizde hemen hemen tüm futbolcular oynama şansı bulurken, takımımız karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.
İkinci yarının ilk dakikalarında kendi kalesinde gol gören ekibimiz, ardından hemen toparlanarak Barış Ekincier'in serbest vuruştan kaydettiği gol ile beraberliği yakaladı. İlerleyen dakikalarda Seyit Gazanfer'in ortasına karşılık veren Şamil'in kaydettiği gol ile öne geçen Şanlıurfaspor'umuz kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyarak karşılaşmadan 2-1'lik skorla ayrıldı. 
Yarın antrenmanlarına devam edecek olan takımımız, 1 Ağustos Salı günü Sakaryaspor ile 3 Ağustos Perşembe günü ise Boluspor ile hazırlık maçı yapacak.

AdminAdmin