YEREL
Giriş Tarihi : 11-09-2023 18:36

ŞENEVLER’DE ASFALT YOLLAR YENİLENİYOR

Karaköprü Belediyesi ilçede deforme olmuş asfalt yolları yenileme çalışmalarını sürdürürken, Şenevler Mahallesinde ömrünün tamamlamış yollar sökülerek yerine sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor

ŞENEVLER’DE ASFALT YOLLAR YENİLENİYOR

Karaköprü Belediyesi ilçeye yeni yollar kazandırırken mevcut yollarda da yenileme çalışmaları gerçekleştirerek ilçede yol sıkıntısı yaşanmasının önüne geçiyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şenevler Mahallesinde yıllar önce serilen asfalt yolun deforme olması nedeniyle yoldaki asfalt tamamen sökerek yeni sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor.

Mahallede uzun zaman önce serilen ve zamanla deforme olan asfaltın sökümü yapılırken, stabilize malzeme ile zemin düzenleme çalışmasının ardından fen işleri asfalt ekibi tarafından sıcak asfalt serimi yapılıyor. Kısa süre içerisinde Şenevler Mahallesindeki tüm eski asfalt yolların yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’de yıllardır bir yol seferberliği sürdürdüklerini belirterek Şenevler ’de yıllar önce serilip zamanla deforme olmuş asfaltı yenileyeceklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Biz Karaköprü’müze yeni yollar kazandırmak ve mevcut yolları yenilemek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Şenevler Mahallemizde ilk dökülen asfaltlardan birinin olduğu yolda deforme asfaltı kaldırma çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu yolda yapılan altyapı ve stabilize malzemeyle zemin düzenlemesinin ardından hemen yeni asfalt serimine başladık ve kısa sürede tamamlayıp yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

İlçemizdeki deforme olmuş tüm yolları yenileyip vatandaşlarımızın yol sorunu yaşamamasını hedefliyoruz. Bu amaca ulaşmak için de fen işleri ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şenevler Mahallesinin yanı sıra diğer mahallelerde de deforme olmuş asfalt yolları program dahilinde yenileme çalışması gerçekleştirecek.




 

AdminAdmin