YEREL
Giriş Tarihi : 09-10-2023 19:07

ŞURKAV KİTAPHANESİ AÇILDI

Şanlıurfa Valiliği himayelerinde Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) bünyesinde Gençlik Merkezi Kitaphanesi hizmete açıldı.

ŞURKAV KİTAPHANESİ AÇILDI

Açılış törenine Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, Eyyübiye Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan ve öğrenciler katıldı.

Kitaphanede İlk ve ortaöğretim öğrencilerinin ders saatleri dışında, boş vakitlerini öğrenerek verimli bir şekilde değerlendirebilecekleri, ders çalışabilecekleri bilgisayar sistemi ile araştırma yapabilecekleri ve kitaplardan yararlanabilecekleri ve gelişimlerine katkı sağlayacak alternatif bir mekân oluşturuldu.

Kitaphanede araştırma için bilgisayar atölyesi ve 6 bin 300 adet kitap mevcut olup, her yaş grubuna hitap edecek kitaplar bulunuyor.

Yeni Mahalle Göl Caddesi No: 65/A’da (Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında) bulunan ŞURKAV Gençlik Merkezi Kitaphanesi pazartesi ve salı günleri dışında her gün saat 08.30 ile 16.30 saatleri arasında hizmet verecek.

AdminAdmin