YEREL
Giriş Tarihi : 12-08-2023 21:14

TÜGVA YAZ OKULLARI SONA ERDİ

TÜGVA tarafından hayata geçirilen ‘’Bir Yaz Bin Gelecek’’ projesi kapsamında Ortaokul öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen yaz okulları sona erdi.

TÜGVA YAZ OKULLARI SONA ERDİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Şanlıurfa’da yaz döneminde başlatılan ‘’Bir Yaz Bin Gelecek’’ projesi kapsamında Ortaokul öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen yaz okulları sona erdi.

11 Nisan Spor Salonunda düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, TÜGVA Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrazzak Aslanlı ile binlerce genç katıldı.

Kentte gençlere yönelik yapılan yatırımları anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk, “Bir Yaz Bin Gelecek “ Sloganı ile çıkılan bu ulvi yolda binlerce öğrencimize ve gençliğimize yol gösterici bir fener olan TÜGVA ailesini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Şanlıurfa’nın çok genç bir nüfusu var. Şanlıurfa 20,9 yaş ortalaması ile Türkiye’nin en genç nüfus oranına sahip bir şehirdir. Gençliğe gönül vermiş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün riyasetinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak; "Yeteneği keşfedilmemiş, elinden tutulmamış bir tek gencimiz kalmayacak" hedefiyle yola çıktık. Bu kapsamda, sürekli olarak etkinlikler ve kurslar düzenliyoruz. Gerek Gençlik ve Spora yaptığımız yatırımlar ile hayata geçirdiğimiz projeler gerek sayısını ve çeşitliliğini artırdığımız gençlik ve spor merkezleri tesislerimizin art arda halkımızın hizmetine sunulması kararlılığımızın en güzel örneği ve ispatıdır. Tabi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin Şanlıurfa’ya olan teveccühleri de en büyük motivasyon kaynağımızdır. Gençlik, bir ülke ve milletin aydınlık yarınlarının teminatıdır’’ diye konuştu.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci ise Yaz döneminde Türkiye genelinde binlerce gence ulaştıklarını söyledi.

AdminAdmin