SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2024 13:20

URFA’NIN DEVASI HASAN KAPLAN!

URFA’NIN DEVASI HASAN KAPLAN!

Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfalı esnafları ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan sahada seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Şanlıurfalı esnafları ziyaret ederek kucaklaşan Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan; “Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümünün devası olmaya geldik” diyerek, Şanlıurfa halkından destek istedi.
Şanlıurfa’lı esnaflar tarafından Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Kaplan’a halkın desteğini aldı.
Şanlıurfa’nın Kronikleşmiş sorunlarını ve çözümünü çok iyi bildiğini belirten Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, 31 Mart’a Halkımızın teveccühü ile bu görev bize verilirse Medeniyetler şehri Şanlıurfa’mızı hak ettiği metropol şehirler statüsüne koyarak, Türkiye’nin yaşanabilir bir şehri haline dönüştüreceğiz  dedi.
Esnafların kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini de sözlerine ekleyen Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Şunları ifade etti;
“Tarihi, Kültürü ile birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış Kadim şehrimiz, Peygamberler diyarı Şanlıurfa, maalesef hak ettiği hizmetleri ve projeleri alamamıştır. Yıllardır adeta Kangrenleşen sorunlar üst üste gelmiş, hiçbir çözüm odaklı projeler hayata geçirilememiştir. İşte bizde Şanlıurfa’nın Devası olmak için, halkımız ve gönüldeşlerimizle bu yola çıktık. Şanlıurfa’nın Kurtuluş reçetesi ancak Deva Partisi ile mümkündür. Bu gün Esnaflarımızla bir araya gelerek ortak akıl ile Şanlıurfa için neler yapılabilinir öneri ve görüşlerini dinledik. Şunu açık bir şekilde ifade etmek gerekirse, Şanlıurfa halkı değişimden yanadır. Bu değişimi hep birlikte el ele vererek 31 Mart’a gerçekleştireceğiz. Bu gün bizleri bağrına basan Şanlıurfa Halkımıza Esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.
HALKIMIZ DEĞİŞİM İSTİYOR BUNU DA DEVA PARTİSİ İLE İSTİYOR..

AdminAdmin