YEREL
Giriş Tarihi : 01-03-2024 11:38

VALİ ŞILDAK CEYLANPINAR'DA

Vali Hasan Şıldak, Ceylanpınar'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kurum amirleri ile güvenlik toplantısı gerçekleştiren Vali Şıldak, gün içerisinde esnaf ve okul ziyaretlerinin ardından Özbek mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

VALİ ŞILDAK CEYLANPINAR'DA

Sabah erken saatlerde ilçeye giden Vali Şıldak ilk olarak Kaymakam Emrah Uzun ve kurum amirlerinin katılımı ile Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Vali Şıldak, bütün ilçelerde huzurun ve güvenliğin sağlanması için kolluk kuvvetlerinin hassasiyet gösterdiğini belirterek Ceylanpınar'da mahalli seçimler ile ilgili bütün tedbirlerin alındığını ifade etti.
Vali Şıldak ardından Ceylanpınar'daki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek ilçenin öncelikli ihtiyaçları konusunda değerlendirmede bulundu. Sivil Toplum Kuruluşu buluşmalarına önem verdiklerini vurgulayan Vali Şıldak, Ceylanpınar'ın her alanda gelişmesi için tüm kurumların koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

VALİ ŞILDAK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Gün içerisindeki yoğun programına Fen Lisesi ile devam eden Vali Şıldak, burada öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek eğitimin kendileri için ilk gündem maddesi olduğunu ve Şanlıurfa'nın bütün ilçeleri ile birlikte eğitimde seferberlik başlattıklarını ifade etti. Okul ziyaretinde Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesini de (BİGEP) anlatan Vali Şıldak, Şanlıurfa eğitiminde iyileştirmenin yapılabilmesi için hep birlikte hareket edilmesinin önemine değindi.
Ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Vali Şıldak, Özbek kökenli vatandaşların huzur içerisinde yaşadığı Ceylanpınar'ın Özbek Mahallesini ziyaret etti. Burada özellikle çocukların sevgi gösterileri ile karşılanan Vali Şıldak, "Ülkemiz her zaman sıkıntıda kalan halkların limanı olmuştur. Bu limanda barış ve huzur içerisinde yaşayan Özbek vatandaşlarımıza karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz bir mozaiğiz ve bugün bunun en güzel örneğini burada görüyoruz. Tüm Özbek vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum" dedi.
Vali Hasan Şıldak'a Ceylanpınar temaslarında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici eşlik etti.

AdminAdmin