YEREL
Giriş Tarihi : 10-05-2024 16:52

VALİ ŞILDAK HACI ADAYLARINI UĞURLADI

Peygamberler şehri Şanlıurfa’da hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları Vali Hasan Şıldak’ın katıldığı uğurlama töreniyle dualar eşliğinde yola çıktı.

VALİ ŞILDAK HACI ADAYLARINI UĞURLADI

Duygu dolu anların yaşandığı uğurlama töreninde Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte hacı adayları ve yakınlarıyla vedalaşarak ülkemizin birliği ve bütünlüğü için dua etmelerini istedi.

Uğurlama töreninde konuşan Vali Şıldak, “Kutlu bir yolculuğa çıktınız, mübarek topraklara Şanlıurfa’mızdan, peygamberler şehrinden çok çok selamlarımızı, hürmetlerimizi, en derin tazimlerimizi gönderiyoruz.” dedi.

Bu yolculuğun herkese nasip olmadığını hatırlatan Vali Şıldak, “Sizler aslında Allah’ın seçilmiş kulları olarak listede yer aldınız ve inşallah bu sene ilimizden 2 bin 10 hacı adayımız kutsal toprakları ziyaret edecekler ve hacı olarak ülkemize dönecekler. Bugün ben de eşimle birlikte sizleri uğurlamak için havalimanına gelmeyi arzu ettim. Dışarıda da sizlerin akrabalarınızla, yakınlarınızla buluştuk, onlara da Allah kavuştursun dileklerimizi ilettik. Böylece inşallah bugün 355 olmak üzere toplam 2 bin 10 hacımız Şanlıurfa’dan o topraklara intikal edecek ve hacı olarak ülkemize, Şanlıurfa’mıza dönecekler. Allah yolculuğunuzu mübarek kılsın, Allah sağlık, sıhhat içinde ibadetinizi tam olarak yapabilmeyi nasip etsin. Bizler sizlerin duacınınız, sizler de inşallah bizlere oradan duanızı eksik etmeyin. Ülkemizin birliği, dirliği, bütünlüğü, bayrağımız, ecdadımız, şehitlerimiz ve bütün ülkemizin huzuru, mutluluğu için duanızı bekliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun, Allah ibadetinizi kabul etsin, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diye konuştu.

Vali Şıldak’ın konuşmasının ardından program İl Müftüsü Ramazan Tolan’ın yaptığı dua ile sona erdi.

 

AdminAdmin