YEREL
Giriş Tarihi : 03-10-2023 14:38

VALİ ŞILDAK, KURUMLARDAN BRİFİNG ALMAYA DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

VALİ ŞILDAK, KURUMLARDAN BRİFİNG ALMAYA DEVAM EDİYOR

İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Vali Şıldak, toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’ndan bilgi aldı. Yapılan sunumda; Şanlıurfa’nın eğitim durumuna ilişkin öğretmen kadro durumu, öğrenci sayısı, derslik sayısı, taşımalı eğitim sayıları, ikili eğitim yapan okul ve derslik sayıları, okul ihtiyaç sayısı, okuma yazma kursiyer durumu, mevsimlik tarım işçisi sayısı, devam eden yatırımların durumu, etkinlikler ve sorunlar ile çözüm önerileri Vali Şıldak’a aktarıldı.

Vali Hasan Şıldak’ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü programına; Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur da eşlik ederken, toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ile müdür yardımcıları, şube müdürleri katıldı.

TKDK BRİFİNGİ
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ardından Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumuna (TKDK) geçen Vali Şıldak, burada Vali Yardımcısı Yasin Akgül ile TKDK İl Koordinatörü Yaşar Günak tarafından karşılandı.

Bir süre TKDK İl Koordinatörü Günak’la görüşen Vali Şıldak, daha sonra toplantı salonuna geçerek yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Şanlıurfa’nın tarım bakımından önemli bir merkez olduğunun altını çizen Vali Şıldak, devletin çiftçilere önemli destekler verdiğini hatırlatarak, her zaman vatandaşın yanında yer aldıklarını ifade etti.

AdminAdmin