YEREL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 14:38

VALİ ŞILDAK, ÖZEL BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU

Vali Hasan Şıldak, özel bireylerle iftarda buluştu. Tüm misafirlerle birebir ilgilenen Vali Şıldak, "Devletimiz var oldukça, özel bireylerimizin her zaman emrinde olmaya devam edecektir" dedi.

VALİ ŞILDAK, ÖZEL BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU

Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen özel bireyler ve ailelerine yönelik iftar programına katıldı. İftar sonrası tüm ailelerle birebir sohbetler gerçekleştiren ve ev sahipliği yapan Vali Şıldak, benzer buluşmaların önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini söyledi.
İftar programına katılım sağlayan bütün ailelere teşekkür eden Vali Şıldak, "Ramazan ayı; birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve manevi iklimin en güzel noktalara ulaştığı, insanların birbirleriyle kucaklaştığı, ülkemizde de iftar sofralarında, camilerde ve evlerde adeta bayram havasının yaşandığı müstesna günlerdir. Biz de sizleri her zaman olduğu gibi unutmadığımızı, her zaman sizlerle birlikte olduğumuzu ve sizlerin her birinizin en değerlimiz olduğunuzu hissetmeniz için bu güzel sofranın etrafında buluştuk. Çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte bu özel sofrada siz özel insanlarla birlikte olmak bizler için de gurur vesilesidir. Devletimizin tüm imkanları özel insanlarımızın emrinde olmaya devam edecek ve bizler de her daim sizlerin yanında olacağız. Hayatın zorluklarını ve özellikle de anne - babaların yükünü hafifletmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız" diye konuştu.
İftar programının ardından özel bireylerle yakından ilgilenen Vali Şıldak ve Eşi Fatmu Nur Şıldak, ailelerin hane davetlerine de teşekkür ederek, mutlak suretle ziyaret edeceklerini ifade etti.

 

AdminAdmin