YEREL
Giriş Tarihi : 13-09-2023 14:46

VALİ ŞILDAK ÜNİVERSİTE GÜVENLİĞİNİ ELE ALDI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yaklaşan 2023-2024 akademik yılı öncesinde üniversite öğrencileri ve kampüs güvenliği konularına ilişkin geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi.

VALİ ŞILDAK ÜNİVERSİTE GÜVENLİĞİNİ ELE ALDI

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, üniversite öğrencilerinin güvenliğini sağlamak amacıyla kampüs ve kampüs çevreleri ile birlikte üniversite öğrencilerinin sıklıkla kullanabileceği alanlarda alınması gereken önlemler ve gerekli düzenlemeler görüşüldü.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kampüs güvenliği ve alınması gereken tedbirler konusunda bir sunum gerçekleştirildi. Önceki yılların verilerine göre Şanlıurfa’nın yükseköğretimde adli vaka sayısı bakımından huzurlu bir yıl geçirdiğini kaydeden Vali Şıldak, yeni başlayacak akademik yılın da huzur içerisinde tamamlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Yükseköğretim öğrencilerinin ulaşım ve barınma ihtiyaçlarının da görüşüldüğü toplantıda; Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, ilgili kurum müdürleri ve idareciler eşlik etti.

AdminAdmin