YEREL
Giriş Tarihi : 27-09-2023 13:45

VALİ ŞILDAK’TAN KURUMLARA ZİYARET

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Orman Bölge Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

VALİ ŞILDAK’TAN KURUMLARA ZİYARET

İlk olarak Orman Bölge Müdürlüğüne geçen Vali Şıldak, burada Vali Yardımcısı Yasin Akgül, Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılandı.

Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Bölge Müdürü Bayıcı tarafından sunum eşliğinde Vali Şıldak’a kurumun teşkilat yapısı ve tanıtımı, yürütülen ormancılık faaliyetleri, orman yangınları ile mücadele ve ormanların halkın hizmetine sunulması gibi konularda bilgi aktarıldı.

Daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne geçen Vali Şıldak, burada da kurumun çalışmalarıyla ilgili Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek’ten brifing aldı.

Vali Şıldak’a ziyareti sırasında millî parklar, tabiat parkları, tabiatı koruma alanları başta olmak üzere yaban hayatı koruma ve geliştirme sahaları, orman içi su ürünleri ve avcılık faaliyetleri, yürütülen proje ve hizmetler, kurum görev alanında kalan kontrol ve denetim çalışmalarıyla ilgili kapsamlı sunum yapıldı.

Yapılan sunumun ardından Vali Şıldak bölge müdürlüğüne bağlı veteriner hekimler tarafından tedavisi tamamlanan güvercinleri doğaya saldı.

AdminAdmin