YEREL
Giriş Tarihi : 02-02-2023 15:05

VİRANŞEHİR’DE YOLLAR ÇAMUR DERYASINA DÖNDÜ.

Kış ayının gelmesi ile birlikte Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde ki yollar çamur deryasına dönerken, oluşan çukurlar ise sürücülere zor anlar yaşatıyor.

VİRANŞEHİR’DE YOLLAR ÇAMUR DERYASINA DÖNDÜ.

Viranşehir’de Alt yapı eksikliğinden dolayı yağan yağmurlar ilçeyi çamur batağına dönüştürdü. İlçenin birçok caddesinde yağmurdan dolayı çukurlar oluşurken, yayalar yolda yürümekte zorlandı, Araçlar ise hasar gördü.
BELEDİYELER ÇALIŞMIYOR!
Belediyelerin alt yapı ve üst yapı konusunda çalışmadığını belirten Viranşehir halkı, biraz yağmur yağdığında yolların çamur deryasına döndüğünü, 21. Yüzyılda hala çamurla boğuştuklarını, Belediyenin hizmet yapmadığını ifade ettiler. 
Viranşehir Halkı; “Kış ayı dolayısıyla yağan yağmurdan dolayı Yollarımız adeta çamur deryasına döndü. Yollarımızda büyük çukurlar oluştu. Çamurdan dolayı dışarı çıkamayacak hale geldik. Yolda oluşuna çukurlardan dolayı araçlarımız maddi hasar görüyor. Maalesef belediyemiz alt ve üst yapı konusunda hizmet yapmıyor. Oysa belediyelere gelen milyonlarca lira para var. Bu paralar nerelere aktarılıyor bilmiyoruz. Halkın mazlumun paralarını halka hizmet için kulanın. Bu paralar halka hizmet için gönderiliyor. Bu yollarımızın acilen bu çamur batağından kurtarılması gerekiyor.” diyerek Yetkilileri göreve davet ettiler.

GÖBEKLİTEPE AJANS

Foto : Murat Sever

AdminAdmin