Gaziantep'te Uyuşturucu Sorununa Karşı Çağrı

CHP Gaziantep İl Başkanı Karaca Bozgeyik, kentte uyuşturucu ile ilgili yaşanan son olaylar karşısında endişelerini dile getirdi.

GÜNCEL - 15-08-2023 10:39

Gaziantep'te Uyuşturucu Sorununa Karşı Çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Karaca Bozgeyik, son aylarda Gaziantep'te artan uyuşturucu olaylarına dikkat çekti. Özellikle gençler arasında uyuşturucu satıcılarının faaliyetlerinin arttığını ifade eden Bozgeyik, bu durumun Gaziantep'in adının uyuşturucu ile anılmasına neden olduğunu belirtti.

Mahalle sakinleri ile uyuşturucu satıcıları arasında yaşanan gerilimler ve kavgaların yanı sıra torbacıların mahalle aralarında serbestçe dolaştığına vurgu yapan İl Başkanı, "Gaziantep'in bu şekilde anılması bizleri derinden üzüyor." dedi.

Bu bağlamda, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başarılı operasyonlar için teşekkürlerini ileten Bozgeyik, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonları için teşekkürlerini sunarak, "Narkotik ekiplerimizin uyuşturucu tacirlerine karşı gösterdiği kararlılık takdire şayandır. Ancak bu sorunun kökünün kazınması için daha fazla duyarlılık ve koordineli bir çalışma gerekmektedir." dedi.

Başkan Karaca Bozgeyik, "Narkotik ekiplerinden, uyuşturucu tacirlerine karşı daha da etkin olmalarını ve gençlerimizi bu tehlikeli bataklıktan korumalarını istiyoruz. Tüm kurumlar ve toplum olarak bu konuda daha duyarlı olmalıyız." ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Bozgeyik ayrıca, gençlerin uyuşturucu batağına düşmemesi için toplumun tüm kesimlerinin duyarlılık göstermesi gerektiğini vurgulayarak, bu konuda tüm Gaziantep halkını bilinçlenmeye ve destek olmaya davet etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Esra Erol, Ozan’ın Avusturya’daki annesini ve Abu Dabi’daki ablasını buldu!

Esra Erol, Ozan’ın Avusturya’daki annesini ve Abu Dabi’daki ablasını buldu!

01-03-2024 - GÜNCEL

Türkiye’de Bir İlk! Yapay Zekadan Aşk Tavsiyeleri

Türkiye’de Bir İlk! Yapay Zekadan Aşk Tavsiyeleri

27-02-2024 - GÜNCEL