YEREL
Giriş Tarihi : 17-04-2024 15:53

Akçakale Belediyesi Basın Birimi Güçlü ellere emanet!

Akçakale Belediyesi Basın Birimi Güçlü ellere emanet!

Akçakale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğu görevine 5 yıl aranın ardından yeniden deneyimli ve başarılı gazeteci Mustafa Güçlü getirildi. 
Abdülhakim Ayhan, Akçakale Belediye Başkanlığı'nı kazanmasının ardından ekibini kurmaya devam ediyor. 
Ayhan'ın bir önceki dönem belediye başkanlığı görevinde yine basın sorumlusu olarak hizmet eden yılların deneyimli gazetecisi Mustafa Güçlü, Mehmet Yalçınkaya'nın belediye başkanı olmasının ardından basından alınarak çeşitli birimlerde görevlendirilmişti. Yalçınkaya dönemindeki 5 yıllık süre zarfında Akçakale Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Pekmezli Kırsal Mahallesi ve Mesire Alanı,Halk Kütüphanesi, Erecek Kırsal Mahallesi Kum Mucur Ocağı, temizlik işlerinde çalıştırıldı. 
 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden başkanlığı kazanan Abdülhakim Ayhan da güçlü bir ekip için kolları sıvadı. Bu kapsamda Gazeteci Güçlü'nün eski görevine yeniden getirilmesine karar verdi.  Güçlü Akçakale Belediyesi Basın Sorumlusu oldu. 
Uzun yıllar ilçede ulusal ajansların da temsilciliğini de yapan başarılı isim, bugün 5 yıl aranın ardından bir kez daha aynı göreve başladı.

 

AdminAdmin