SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2024 14:25

ATTİLA’YA KIRSALDAN TAM DESTEK

ATTİLA’YA KIRSALDAN TAM DESTEK

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Seyyithan Atilla, Hamza Baba Mahallesinde Salih Kara ve akrabalarının davetlisi oldu. Ziyarette seçim projelerini anlatan Atilla, mahalle sakinlerinden destek istedi.

Yoğun seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam eden Atilla, Hamza Baba Mahallesinde de sıcak bir şekilde karşılandı. Salih Kara ailesi ve akrabaları tarafından organize edilen ziyarette Atilla, seçim projelerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Salih Kara ailesi ve akrabaları, Atilla’nın projelerini ilgiyle dinledi. Atilla’nın genç ve dinamik olmasından ve Ceylanpınar için vizyon sahibi olmasından etkilenen mahalle sakinleri, AK Parti’ye ve Atilla’ya destek sözü verdi.

Atilla: “Salih Kara ailesi ve akrabaları genç ve dinamik AK Adayımız Seyyithan Atilla ile yola devam” dedi.

Ziyarette yaptığı konuşmada Atilla, “Hamza Baba Mahallesi’ne göstermiş olduğu ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yorulmak nedir bilmeden, gece gündüz çalışarak Ceylanpınar’ın her mahallesine, her haneye dokunmaya çalışıyoruz. Salih Kara ailesi ve akrabalarımıza da bize göstermiş oldukları teveccüh ve destek için teşekkür ediyorum. Ceylanpınar’ı birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız.” dedi.

AdminAdmin