SAĞLIK
Giriş Tarihi : 14-06-2023 19:53

HASTANEYE YENİ ONKOLOJİ UZMANI ATANDI

HASTANEYE YENİ ONKOLOJİ UZMANI ATANDI

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji bölümünde, kaliteli sağlık hizmetlerini daha da ileriye taşımak adına heyecan verici bir gelişme yaşandı. Hastanede mevcut Onkoloji uzmanının yanı sıra, 19.06.2023 Pazartesi günü yeni bir Onkoloji Uzmanı daha hizmet vermeye başlayacak.
Kanser hastalığının teşhisi ve tedavi işlemleri için önemli bir alan olan Onkoloji bölümünde, hastalara en iyi bakımı sunmayı hedefleyen Hastane, yeni doktorun atanmasıyla birlikte, hastalara onkoloji alanında daha geniş bir yol ve deneyim yelpazesinden faydalanma imkânı sunacak.
Yeni Onkoloji Uzmanı, son teknolojiye sahip cihazlarla Haliliye ek hizmet binasının modern tesisinde, tanı ve tedavi sürecinde hastalara bireysel ve etkili bir şekilde hizmet sunarak kanserle mücadele eden her hasta için umut ışığı olacak.
Sağlık alanında sürekli gelişmeyi ve en iyi sağlık hizmetlerini sunmayı hedefleyen hastane, bu önemli atama ile birlikte, hastaların kanserle mücadele sürecini kolaylaştırarak il dışı sevklerin önüne geçmiş olacak.  

 

AdminAdmin