SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2024 16:38

Mehmet Kasım Gülpınar’ın Görselleri Sabote Ediliyor…

Mehmet Kasım Gülpınar’ın Görselleri Sabote Ediliyor…

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar’ın billboardlardaki görselleri Emek Partisi tarafından sabote edildi.

Daha önceki süreçte billboardları farklı parti taraftarları tarafından yırtılan ve pankartları sökülen Yeniden Refah Partisi adaylarının çalışmaları bu sefer ise Emek Partisi tarafından sabote edildi. 

Mehmet Kasım Gülpınar’ın SKM Basın, tanıtım ve medya başkanı Şahin Parmaksız ise yaptığı açıklamada; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Kasım Gülpınar ve diğer ilçe belediye başkan adaylarımızın pankart ve billboardlardaki görselleri devamlı olarak farklı parti taraftarlarınca yırtılmakta ve sökülmekte. Biz seçim propaganda sürecimizi “ahlak ve dürüst”lük nosyonu üzerine kurguladık. Seçim propaganda sürecini kirleten bu tip olaylar Şanlıurfa’mıza yakışmamakla birlikte siyasal sürecin kirlenmesine sebebiyet vermektedir. Bu noktada seçim sürecinin kirlenmemesi ve ahlaklı bir şekilde devam edebilmesi için bütün siyasal parti üyeleri ve taraftarlarına çağrıda bulunuyorum; gelin hep beraber “ahlaklı” bir propaganda süreci içerisinde seçimi tamamlayalım ve kazanan ŞANLIURFA’mız olsun dedi.

AdminAdmin